Nyt Camping I Naturen

Hvis du blir lei av byens liv og mas, kan camping være en virkelig morsom og unik opplevelse. Det er imidlertid viktig å huske på at det er en viss fare involvert og behovet for akklimatisering for utendørs. Denne artikkelen gir deg rådene du trenger for en flott campingtur!

Sørg for å kjøpe et telt som er stort nok for dine behov. Mange mennesker befinner seg overfylt i et telt uten grunn. Telt er lette og veldig kompakte, så det er ingen grunn til ikke å ha nok plass når du kjøper telt. Sørg for at du kjøper for komfort.

Når du samler tre til et bål, fokuser du på tre forskjellige størrelser: fingerstørrelsen, som vil ta fyr med en gang, veden i armstørrelse som vil holde det i gang, og treet i benstørrelse som lar deg beholde brann går lenge. Å få forskjellige trestørrelser hjelper deg med å starte brannen og holde den i gang.

Rengjør grundig når du forlater en campingplass. Prøv ditt beste for ikke å legge igjen spor av deg på campingplassen du bodde på. Dette er viktig, ikke bare når det gjelder å ta hensyn til andre mennesker. Det er dyr og insekter som fortsetter å leve i skogen etter at du har reist, så tenk på dem også.

Hvis du har et lite barn med deg, må du regne på forhånd med hensyn til hvor mye barnemat eller formel de trenger. Sørg for at du har rekvisita til dem som varer hele turen. Det er ingen garantier for at en butikk i nærheten av campingplassen din vil ha disse elementene eller vil ha den typen varer du ønsker.

Det er viktig å gi deg selv nok tid til å nyte campingturen. Planlegg turen langt på forhånd, og få et par dager fri fra jobb hvis mulig. Du vil kose deg på camping i minst et par dager, på den måten føler du at du har fått den fulle opplevelsen ut av det.

Kryssforurensning er ikke et problem som bare påvirker folk som lager mat hjemme. Når du lager mat utendørs, må du fortsatt bekymre deg for ikke å bruke det samme skjærebrettet til å skjære kjøtt som du gjør for å kutte andre matvarer. Hvis du bare har ett brett, bruk begge sider.

Det er viktig å ha en lommelykt når du slår leir, men sørg for at batteriene er fulladet. En måte å være sikker på at batteriene ikke ved et uhell tømmes på reisen, er å sette dem inn i lommelykten bakover. På den måten forblir de ladet hvis bryteren er koblet til ved et uhell. I tillegg vet du hvor batteriene er.

Som du kan se, er det mange ting involvert i å gjøre en campingtur til en vellykket opplevelse. Selv om du er en erfaren campingvogn, kan du fortsatt bruke noen råd for å forbedre moroa ute. Bruk det du har lært i dag, og du kommer garantert til å få en bedre campingtur i morgen!