Lydråd For Bobilen På Trening

Det er mange mennesker som har tenkt på å dra på camping i årevis, men ikke har klart det fordi de ikke vet noe om camping. Hvis du er en av disse menneskene, ikke bekymre deg. Det er nok campinginformasjon i den følgende artikkelen som kan ha deg i et telt på kort tid.

En flott ting å ha i campingryggsekken din når du drar i baklandet er en Ziploc -pose fylt med tørketrommel. Det finnes ikke noe bedre brannutgangsmateriale enn tørketrommel. Det vil holde en gnist og få brannen til å gå raskt og effektivt. Tørketrommel tar nesten ingen plass i pakken og er veldig lett.

Hvis du skal på camping, bør du sannsynligvis ha med deg et slangebitesett i utstyret ditt. De beste slangebitsettene er de som bruker sug. Noen sett har skalpeller og blodstrømsklemmer. Skalpeller kan faktisk kutte giften raskere inn i blodstrømmen, og innsnevringer kan være dødelige hvis de ikke brukes riktig.

For å øke soveopplevelsen mens du camping, ta med en pute som du kan legge under soveposen. Denne puten fungerer som en barriere mellom deg og den harde bakken der kvister og treknuter kan forårsake merkelige soveforhold. Hvis en pute ikke er praktisk, ta med noen ekstra tepper som du kan brette over på deg selv for å lage en pute.

Når du kommer til campingplassen, ta med familien ut på tur. Spesielt hvis du har barn, trenger alle en sjanse til å strekke bena etter å ha gått ut av bilen. Turen vil være en god sjanse til å få alle begeistret for turen og engasjert seg i naturen.

Spesielt hvis du har barn, må du vurdere hva du skal gjøre hvis du har dårlig vær en dag. Samle noen få rekvisita for å ha i hånden i tilfelle du trenger å bli i teltet ditt. Ta med et brettspill, play doh og kunstartikler. Ikke la familiemedlemmene dine berøre disse elementene før det regner, slik at de ikke mister appellen.

Ta alltid med et fullt utstyrt førstehjelpssett når du drar ut på en campingtur. Du kan sette sammen ditt eget sett med bandasjer, gasbind, pinsett, saks, antibakteriell krem ​​og antiseptiske servietter i en solid beholder. Du kan også kjøpe et av de mange gode ferdige settene for å spare tid.

Når det er på tide å sove, er det lurt å sette kjølerne du tok med deg inn i bilen. Bjørner har blitt ganske kunnskapsrike i disse dager og har funnet ut at disse kjølerne vanligvis bærer matvarer, og dette vil tiltrekke dem til campingplassen din.

Nå som du vet nok om camping, bør du ikke ha noe problem å gå på din første campingtur. Du kan endelig slutte å lure på camping og faktisk gå ut og oppleve det. Bare bruk campinginformasjonen du har lest for å veilede deg hvert trinn på veien, så skal det gå bra.