Grov Campingtur Sist Gang? Hvordan Planlegge Riktig For Den Neste

Camping er en morsom aktivitet som alle kan gjøre. Det er bare deg og det store utendørs, slik at du kan sette pris på naturen. Før du drar ut i naturen, er det viktig å vite nøyaktig hva du må ta med. Det er noen nyttige campingtips i den følgende artikkelen, så vær obs på dem.

Hvis du camping på en offentlig campingplass, må du pakke dusjsko til alle i festen din. Ikke bare vil de beskytte føttene dine mot bakteriene på dusjgulvet, men de er flotte for nattløp til buskene når du trenger å bruke toalettet. De kan være gamle flip-flops, Crocs eller til og med slip-ons.

Selv om det ikke er en vesentlig del av campingutstyret i ditt land, er en machete noe du kan vurdere å pakke avhengig av hvor du skal. Det er et veldig allsidig verktøy i villmarken. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinstokker for ly, kutte kokosnøtter for vann, hogge ved og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Slå opp aktiviteter for å delta før du kommer til destinasjonen. Dette vil tillate deg å se etter tilbud som kan tilbys. Det vil også hjelpe deg med å være mer forberedt når du faktisk kommer til destinasjonen. Du kan finne stier som kan passe for alle i familien din eller restauranter du vil like.

Ikke la spor av utflukten din på campingplassen din, av miljøhensyn og som en høflighet til parkeringsansatte som rydder opp og neste campingmannskap. Sørg for at alt søppel er hentet, du fyller opp hull du kan ha gravd og selvfølgelig at bålet ditt er helt slukket!

En stor bekymring for mange mennesker som går på camping er insektene. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags insektmiddel. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leir for hvepsreir eller maurbakker som kan forårsake problemer. Bruk lange bukser og langermede når det er mulig, og inspiser deg selv for flått av og til.

Overpakning er bedre enn underpakning når det gjelder barn. Camping kan være skittent. Spesielt barn elsker å få hendene i skitt. Når dagen går, kan du ende opp med rotete, skitne barn. Du kan egentlig ikke forhindre at det skjer, men du kan pakke ekstra klær. Nøkkelen blir forberedt.

Hvis kantinen begynner å lukte muggen, kan du rengjøre den godt med natron. Legg litt vann i kantinen, og tilsett deretter tre ss natron. Rist forsiktig, la det sitte i seksti minutter, og skyll deretter med vann. Kantinen din blir forfriskende ren!

Nå som du vet hva du skal ta med, kan du begynne å planlegge din egen campingtur. Denne artikkelen har gitt deg informasjon om de viktigste elementene som trengs for enhver bobil som forbereder seg på å våge seg ut i naturen, så husk dem alltid. De vil komme godt med og gjøre campingopplevelsen til en hyggelig opplevelse.